toneelvereniging
zultsevriendenkring.be

toneelvereniging

Website

T oneel met een groot hart!

Zultsevriendenkring.be kan uitpakken met heel wat troeven. Jaarlijks wordt in oktober een toneelstuk in de Gaston Martenszaal opgevoerd. Je kan ruim op voorhand reeds online je genummerde plaatsen kiezen. De comfortabele zetels zijn trapsgewijs opgesteld, zodat iedereen een mooi zicht heeft op de scene. Ook de akoestiek in de zaal is goed. De computergestuurde geluidseffecten en de milieuvriendelijke LED-verlichting maken het geheel af. Tijdens de pauze en nà de voorstelling, worden in een hedendaagse en veilige infrastructuur tevens drankjes en snelle hapjes (zoals broodjes, ...) aangeboden aan democratische prijzen.

Naast deze oktobervoorstelling, toont zultsevriendenkring.be naar aanleiding van de kerstmarkt te Olsene (telkens na midden december) ook dat zij als vereniging het hart op de juiste plaats heeft. In het Ontmoetingscentrum te Olsene wordt een 3-tal maal na elkaar een klein stukje (van 20 à 30 minuten) opgevoerd in kerstsfeer. Er wordt geen inkomgeld gevraagd. De vrije bijdrage die we tijdens de voorstellingen verzamelen, wordt integraal geschonken aan het goede doel. Dit doel wordt jaarlijks opnieuw gekozen in functie van het thema van het stukje. 

Zultsevriendenkring.be is niet zomaar een toneelvereniging. Ze wil er zijn voor oud en jong, door oud en jong. Dit maakt haar zo uniek.

Voor meer details en info, surf naar :  www.zultsevriendenkring.be

//lat: 50.9210551, lng: 3.4328796 //var footer_height = $('footer').height(); //$('article.container-fluid').css("margin-bottom", footer_height);