muziekvereniging
Zultse Jeugdige Harmonie

muziekvereniging

Facebookpagina

M uziek maakt jong!

De Zultse Jeugdige Harmonie repeteert elke donderdagavond tussen 19u30 en 21u00 in de lokalen boven de kinderopvang van Pluto onder de deskundige (en amusante) leiding van dirigent Gert Lippens. Iedereen met minstens één jaar muziekervaring met een blaasinstrument (of drum) is van harte welkom. De harmonie neemt actief deel in het Zultse verenigingsleven en organiseert, naast een jaarlijks eetfestijn en lenteconcert, ook een ledenweekend op verplaatsing, een levende jukebox tijdens de juni-kermis en neemt ook altijd deel aan de Fiertelstoet.

De Zultse Jeugdige Harmonie geeft bekende liedjes een nieuwe klank en zorgt er altijd voor dat de muziek toegankelijk is voor het grote publiek. Vaak horen special acts en bijzondere gasten dan ook tot het standaardpakket van een lenteconcert. Met thema's zoals "Dwars Door Amerika", "Liefde voor Muziek", "De Televisieroute" of "Straffe Madammen" zorgen we ervoor dat iedereen wel zijn/haar muzikale smaak tegenkomt.

Voor vragen of suggesties kan je altijd bij ons terecht: 

  • via onze voorzitter Elise De Waele
  • via mail op harmonie.zulte@hotmail.com
  • via Facebook

 

//lat: 50.9210551, lng: 3.4328796 //var footer_height = $('footer').height(); //$('article.container-fluid').css("margin-bottom", footer_height);