circus
Hans Vanwynsberghe en Las Bobinas

circus

Website

C ircusanimatie en dus buitenbeentjes

Las Bobinas is een leef- en creatieruimte voor circusartiesten, waar ook geregeld optredens georganiseerd worden. De zaal is ook beschikbaar voor andere personen of verenigingen die iets willen organiseren. Alle ruimtes worden ons ter beschikking gesteld door de familie Snoeck-Wellekens. Het gebouw stond lange tijd leeg maar werd in onderling overleg helemaal opgeknapt. Binnenin lagen er vele kubieke meters bobijnen die volop gebruikt werden bij de decoratie, en die vanzelfsprekend ook aanleiding gaven tot de naam.
Gezien vele circusartiesten bij ons aan hun nieuwe voorstelling werken, komen optreden of gewoon logeren heeft Las Bobinas een groot aanbod aan circusshows en animaties.
Wie op de hoogte wil zijn van wat we organiseren kan onze facebook liken of een mailtje sturen naar hansvanwynsberghe@hotmail.com

Hans Vanwynsberghe is een artistieke duizendpoot die voornamelijk zijn brood verdient met circus- en straattheater. Hij speelt o.a. bij Compagnie Balltazar. Naast circus speelt Hans ook muziek, maakt hij schilderijen en beeldhouwwerken, hij kan ook uit de voeten op vertel- of stand-up avonden en werkt sinds jaren aan een roman over de geschiedenis van de Roma. Hij ontwerpt en realiseert speeltuinen, en coördineert Las Bobinas, een circus creatieplaats in Zulte. In dat kader werkt hij ook mee aan de circusprogrammatie van talloze festivals. 


Hans en Las Bobinas werden genomineerd als laureaat voor de Cultuurprijzen 2018 van de Cultuurraad Zulte en maakten een gesmaakt optreden in de Gaston Martenszaal tijdens de uitreiking op vrijdag 1 juni 2018.

//lat: 50.9210551, lng: 3.4328796 //var footer_height = $('footer').height(); //$('article.container-fluid').css("margin-bottom", footer_height);